Kayıtlar

Galatasaray Maçı ne zaman, Şifresiz canlı maç izleme kanalları hangileri

 📺 Taraftarium24 Galatasaray - Bayern Münih Maçını şifresiz izlemek için tııklayınız



Galatasaray’ın Efsane Sporcuları

Galatasaray’ın efsane futbolcuları denildiği zaman akla ilk olarak, kulübün sembollerinden biri olarak kabul gören Ali Sami Yen gelir. Bugün adı, Seyrantepe’deki spor kompleksinde yaşatılan efsane isim, aynı zamanda Galatasaray’ın kurucusudur. Öte taraftan Metin Oktay, Turgay Şeren, Suat Mamat, Muzaffer Sipahi, Nihat Bekdik, Gökmen Özedenak, Fatih Terim gibi isimleri de es geçmemek gerekir. 1980’li yılların sonundan başlayıp 2000 yılında UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası zaferiyle sonuçlanan süreçte ise; Prekazi, Simovic, Uğur Tütüneker, Tanju Çolak, Erhan Önal, Tugay Kerimoğlu, Okan Buruk, Hagi, Taffarel, Popescu, Hasan Şaş, Ümit Davala, Jardel gibi birçok isim, bu efsane isimlerin yanlarına adlarını yazdırmışlardır.

Erkek Basketbolunda Galatasaray

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, futbolda elde edilen Avrupa başarılarını Canlı Maç izle belli dönemlerde yakalamış olsa da bunu istikrarlı bir şekilde sürdürmekte zorlanıyor. Kulüp yönetiminin Galatasaray’ın basketbol şubesine ayırdığı bütçe ve yapılan sponsorluk anlaşmaları, bu istikrarsızlığın en önemli gerekçeleri olarak görülüyor. Bu sezon koç Andreas Pistiolis ile yeniden iddialı bir takım kuran Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Lig’in gizli şampiyonluk adaylarından biri.

Takım ayrıca bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde grubunu lider tamamlayarak, turnuvanın “Son 16” gruplarına kalmayı garantileyen ilk Türk takımı oldu. Şubenin 4 Basketbol Süper Ligi, 11 Türkiye Basketbol Şampiyonası, 15 İstanbul Basketbol Ligi, 5 Türkiye Kupası ve 6 Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferi bulunuyor. Ayrıca Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2016 yılında finalde Gran Canaria’yı devirerek Eurocup organizasyonunda şampiyon olmuştu.

Kadın Basketbolunda Galatasaray

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, hem ligde hem de Eurolig’de her daim iddialı bir kadro kurmayı başarmıştır. Özellikle Kadınlar Eurolig organizasyonunda ülkemize kupa getiren ilk ve tek takım olması, bu başarının en net göstergesidir. Üstelik Galatasaray, bu kupayı finalde Fenerbahçe’yi yenerek müzesine götürmüştür. Sarı kırmızılılar, Eurolig zaferinin dışında Avrupa’nın 2 numaralı kupası olan Eurocup organizasyonunda da 2 defa mutlu sona ulaşmıştır. Galatasaray Basketbol Kadın Takımı, şu an itibarıyla 13 Süper Lig şampiyonluğuna sahip. Aynı zamanda şubenin 11 Türkiye Kupası ve 8 Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferi söz konusu.

Kadın Voleybolunda Galatasaray

Galatasaray yönetimi, voleybol şubesine son zamanlarda daha fazla yatırım yapmaya başlamıştır. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, her ne kadar Vakıfbank, Fenerbahçe gibi elit takımların gölgesinde kalsa da her daim yarışın içinde olmayı sürdürmüştür. Şubenin şu an itibarıyla 5 Türkiye Voleybol Ligi zaferi bulunuyor. Aynı zamanda kulüp müzesinde 7 İstanbul Voleybol Ligi şampiyonluğu bulunuyor.

Erkek Voleybolunda Galatasaray

Galatasaray’da erkek ve kadın voleybol şubelerinin 1922 senesinde kurulması, kulübün üstlendiği “sporda öncü ve yenilikçi olma” mottosunu pekiştiriyor. Paidar Demir, Ahmet Gülüm ve Metin Görgün gibi efsane isimler, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın tarihine damga vurmayı başarmıştır. Şube, uzun tarihine 4 Efeler Ligi, 12 Türkiye Voleybol Şampiyonası, 16 İstanbul Voleybol Ligi zaferi sığdırmayı bilmiştir.

Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.